İKÜ Farkındaysan Kulübü Sosyal Reklam Projesi’nde

İletişim Tasarımı Bölümü 3. sınıf ‘Sinema’ Modülü öğrencileri, Görsel Kültür IV dersi kapsamında Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) ile dönem başında bir araya gelmiş ve omurilik felcine sebep olabilecek travmalar hakkında bilgilendirilmişlerdi.

İletişim Tasarımı Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Koçer, öğretim elemanlarımızdan Arş. Gör. Orhan Göztepe, Öğr. Gör. Ulaş Beşoklar ve İKÜ Farkındaysan Kulübü danışmanı Ömür Kınay; omurilik felcine sebep etkenlerden emniyet kemeri kullanımının önemine dikkat çekmek amacıyla ders kapsamında sosyal reklam filmi önerileri hazırladılar.

Farkındaysan Kulübü üyelerinin de aralarında olduğu öğrenciler, 26 Mart Salı günü proje dosyalarını dernek yetkililerine sundular. TOFD Başkanı Ramazan Baş ve Başkan Yardımcısı Semra Çetinkaya öğrencilerin fikirlerini çok beğendiklerini ifade ettiler. İletişim Tasarımı Bölümü öğrencileri, önümüzdeki günlerde projelerinin çekim aşamasına geçecekler.

Son Güncelleme Tarihi: Çar, 03/27/2019 - 11:13