"Genç Gönüllüler ENGEL Tanımaz: Ağaç Yaşken Eğilir (AYE) Projesi"

İKÜ Sanat ve Tasarım Fakültesi İletişim Tasarımı Bölümü'nün düzenlediği "Ağaç Yaşken Eğilir (AYE) Projesi" etkinliği, 28 Şubat Perşembe günü saat 11.00'de Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

“Genç Gönüllüler ENGEL Tanımaz" sloganıyla yola koyulan TOFD (Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği), ülkemizde gönüllü katılımının artırılması ve engellilik konusunda farkındalığın oluşturulması için İKÜ öğrencilerini projelerinin bir parçası olmaya çağırıyor.

TOFD Genel Başkanı Ramazan Baş, Genel Başkan Yardımcısı Semra Çetinkaya ve Projeler Koordinatörü Deniz Özdikmenli'nin konuşmacı olacağı etkinliğe katılan öğrencilerimiz "Ağaç Yaşken Eğilir" projesi hakkında bilgilendirilecektir.

Genç Gönüllüler ENGEL Tanımaz: Ağaç Yaşken Eğilir (AYE) Projesi

Son Güncelleme Tarihi: Sa, 02/26/2019 - 10:18