“Başarıya Engel Yoktur”

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) PDR Kulübü ve Eğitim Bilimleri Bölümü işbirliğinde “Başarıya Engel Yoktur” etkinliği gerçekleştirildi.

“Başarıya Engel Yoktur” etkinliği İKU PDR Kulübü ve İKÜ Eğitim Bilimleri Bölümü işbirliğinde gerçekleştirildi.

“Başarıya Engel Yoktur” Etkinlikte; Altı Nokta Körler Derneği temsilcisi, Türkiye Görme Engelliler Derneğine bağlı sporcular, Türkan Saylan Sabancı Görme Engelliler Okulu rehber öğretmeni ve Nefus Nakipoğlu Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencileri, öğretmen ve veliler üniversitemiz öğrencileri ile buluştular.

Engelli bireyler yaşamları ve başarıları hakkında paylaşımlarda bulunarak, engelleri birlikte aşabileceğimiz mesajını öğrencilerimize ilettiler

Son Güncelleme Tarihi: Sa, 07/16/2019 - 14:52